Tegningen ga viktig tips

Et vitne så en mann som passer til tegningen politiet fikk laget etter at en 10 år gammel jente ble voldtatt ved Korsvoll skole i Oslo fredag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jenta var på vei til skolen da hun ble voldtatt av en mann i et skogholt ved skolen. Lørdag ble en tegning av gjerningsmannen sendt ut av politiet, laget etter 10-åringens beskrivelse.

Politioverbetjent Anne Rynning Aasen ved sedelighetsavsnittet opplyser søndag at det er kommet inn noen nye tips i saken, men at spesielt ett har vekket politiets interesse.

- Vi har fått et tips om at en person som svarer til tegningen ble observert gående i hastverk opp fra liten skogssti og opp mot Maridalsveien der han skal tatt bussen videre mot sentrum, sier Aasen til NTB.

Mannen skal blitt observert mellom 8.15 og 8.20 fredag morgen. Nå etterlyser politiet flere vitner som kanskje tok bussen sammen med mannen mot sentrum.

Jenta har beskrevet den norske mannen som 1,80 m høy, slank og med brune eller svarte øyenbryn. Mannen hadde på seg en mørk hip-hop lue med to lyseblå striper på ca. 1,5 cm. Jakken beskrives som pen, med nedbrettet krage og slag. Under jakken hadde mannen en mellomgrå genser med rund hals. Han hadde på seg mørke blå dongeribukser og et svart belte med firkantet sølvspenne.

NTB

VIKTIGE TIPS: Politiet i Oslo la lørdag kveld ut en tegning av mannen som er etterlyst etter at ei ti år gammel jente ble voldtatt på vei til Korsvoll skole fredag. Allerede søndag mottok politiet nye interessante tips i saken, men vil gjerne ha flere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer