- Teknologi fra UFOer kan redde verden

Tidligere kanadisk forsvarsminister sjokkerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) En tidligere kanadisk forsvarsminister, Paul Hellyer (83), krever at myndigheter verden over legger fram og bruker utenomjordisk teknologi, som de skal ha skaffet seg etter flere angivelige UFO-krasj, i kampen mot klimaendringene, melder Ottawa Citizen

- Jeg vil gjerne se hvilken teknologi de kan være i besittelse av som kan bøte på opphøret av fossilt brensel i løpet av en generasjon...som kan være en måte å redde vår planet på, sier Paul Hellyer til avisa.

Utenomjordiske fartøy må ha reist lange avstander for å nå jorda, og må derfor ha vært utstyrt med avanserte systemer og eksepsjonelle typer drivstoff, hevder den tidligere forsvarsministeren.

- Så UFO

Hellyer, som sjokkerte sine landsmenn i september 2005 ved å fortelle at han har sett en UFO, mener denne type utenomjordisk teknologi kan tilby menneskeheten alternativer til fossilt brennstoff.

Som eksempel på utenomjordisk kontakt, trekker han fram hendelsen i Roswell i New Mexico i 1947, som har blitt en slags helligdom for UFO-troende.

Eks-minister

- Vi må overtale myndighetene verden over til å legge på bordet det de vet. Noen av oss mistenker at de vet en hel del, og det kan være nok til å redde hele planeten dersom vi bruker det raskt nok, sier Hellyer.

UFO-LANDING: Verdens første landingsplass for UFOer (!) laget av kunstneren Martin Riebeeek utenfor den nederlandske byen Houten i 2003. Kunstverket skal gjøre det mulig for ufoer å lande trygt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Kooren
UFO-LANDING: Verdens første landingsplass for UFOer (!) laget av kunstneren Martin Riebeeek utenfor den nederlandske byen Houten i 2003. Kunstverket skal gjøre det mulig for ufoer å lande trygt. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Kooren Vis mer

Paul Hellyer ble forsvarsminister i tidligere statsminister Lester Pearsons regjering i 1963.