Egil (27) fikk vill respons på boligannonse:

- Telefonen har plinget i ett sett

- Jeg prøvde å skille meg ut.

FLYTTER: Egil Olav Kristoffersen flytter sørover til sommeren. 27-åringen har ikke funnet seg en bolig ennå, men forteller at han er i dialog med rundt 15 stykker. Foto: Privat
FLYTTER: Egil Olav Kristoffersen flytter sørover til sommeren. 27-åringen har ikke funnet seg en bolig ennå, men forteller at han er i dialog med rundt 15 stykker. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Hei, og gratulere. No har du muligheita te å få din heilt egen nordlending i kjellarn, på loftet eller i lavvoen i hagen.»

Slik begynner boligannonsen som Egil Olav Kristoffersen (27) la ut på Finn.no natt til lørdag. Han skal flytte fra Tromsø for å begynne i ny jobb på Elkjøps varehus på Slependen.

- Jeg fikk første respons etter to minutter, og la annonsen deretter ut på Facebook. Søndag morgen hadde 250 delt innlegget og jeg hadde fått rundt 50 seriøse henvendelser, sier Kristoffersen.

Når Dagbladet snakker med han mandag ettermiddag, kan han forteller at innlegget er delt over 450 ganger på Facebook, og at han mottatt over 100 seriøse henvendelser.

Spiller på humor

27-åringen tror han har fått så mye respons fordi det er en annerledes annonse som spiller på stereotyper om nordlendinger. I annonsen står det blant annet:

«Æ ønske mæ helst et heim med et soverom og grei standard, og kan se mæ villig å betale opp tel ca. 730 kg torsk i måneden. Eller 12.000 kr førr de som foretrekke norske riksdaler (..) Skulle dokker ellers trenge hjelp med garnbøting, sjarkbeising, tauspleising eller joik så kan æ stille opp der også.»

- Hvorfor skrev du den slik?

- Jeg ville skille meg ut, og skrive noe som ville få flere til å klikke seg inn. De fleste annonsene som allerede lå ute var ganske A4, og jeg har tidligere lagt ut en mer vanlig annonse og bare fått noen få henvendelser.

Overrasket

Selv om nordlendingen prøvde å få mer oppmerksomhet, ble han likevel svært overrasket over at han fikk mye respons.

- Telefonen har plinget i ett sett, og jeg har hatt litt dårlig samvittighet over at jeg ikke har svart folk med en gang. Men det er morsomt at søringene setter pris på litt nordlandsk humor.

Av alle henvendelsene har Kristoffersen også mottatt noen merkelige meldinger.

- En kar var seriøs med at jeg kunne betale deler av leien med torsk, mens en dame som ikke hadde noe å leie ut ville at jeg skulle komme på besøk med jevne mellomrom etter at jeg hadde flyttet ned, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer