Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Telenor åpner telefonlinjene

Er du Telenor-kunde i Thailand kan du ringe gratis de neste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Thailandske myndigheter stiller gratis fasttelefon til bølgeofrene som vil ringe til venner og familie. Men pågangen er stor og samtalene er korte.

Telenor, som er eid av den norske stat, er en av de største aktørene på mobilmarkedet i Thailand.

Dagbladet.no har dag spurt utenriksdepartementet om de har foretatt noen grep overfor Telenor om å gjøre det gratis for katastroferammede nordmenn å ringe gratis ut og inn i Thailand.

Svaret fra UD er at problemstillingen er helt søkt og at dette ikke har vært på agendaen over hodet.

Dagbladet.no tok kontakt med Telenor i kveld og de bestemte seg da for å åpne sine linjer.

Alle Telenors kunder i Thailand som bruker mobiloperatøren DTAC får ringte gratis til Norge de to neste dagene. De blir heller ikke belastet for samtaler de mottar fra Norge.

- Vi gjør dette fordi mange har et ekstra behov for å kontakte venner og familie, sier informasjonssjef Esben Tuman Johansen i Telenor til Dagbladet.no.

NetCom, som er den andre store mobiloperatøren i Norge har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser i kveld.

RINGER HJEM: Turister ringer gratis hjem fra templer i Thailand, men køene er lange og samtalene må være korte. Nå kan nordmenn ringe gratis med Telenor-abonnement. Foto: AFP/SCANPIX
RINGER HJEM: Turister ringer gratis hjem fra templer i Thailand, men køene er lange og samtalene må være korte. Nå kan nordmenn ringe gratis med Telenor-abonnement. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media