Telenor

Telenor-direktør går på dagen

Selskapets tidligere Bangladesh-sjef Vivek Sood.

DIREKTØR GÅR AV: Telenors tidligere Bangladesh-sjef Vivek Sood har sagt opp sin stilling med virkning fra fredag 23. desember, melder selskapet i en børsmelding. Foto: EPA/MAURITZ ANTIN
DIREKTØR GÅR AV: Telenors tidligere Bangladesh-sjef Vivek Sood har sagt opp sin stilling med virkning fra fredag 23. desember, melder selskapet i en børsmelding. Foto: EPA/MAURITZ ANTINVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telenors tidligere Bangladesh-sjef, Vivek Sood, har sagt opp sin stilling med virkning fra fredag 23. desember, melder selskapet i en børsmelding.

Sood, som i dag er direktør for Marked i Telenor, skal ha takket ja til en jobb i et annet selskap, heter det i meldingen.

Gunnar Sellæg er utnevnt som fungerende direktør i Soods stilling. Han kommer fra jobben som direktør for Produkt og Innovasjon i Telenor.

Sood ledet tidligere Grameenphone i Bangladesh, skriver E24, og har vært en del av Sigve Brekkes innerste krets i Telenor.

Han ble utnevnt som markedsdirektør i konsernledelsen i november 2015, og har tidligere også ledet Telenors virksomhet i India.

Det har i høst pågått en betent strid i toppen av Telenor mellom konsernsjef Sigve Brekke og styret, med styreleder Gunn Wærsted i spissen.

Styret ville kaste Brekke, men konsernsjefen ønsket ikke å gå av. I midten av desember erklærte styret at de likevel har tillit til ham. (NTB)