Telenor-konflikten

Telenor fastholder tilliten til Sigve Brekke: - Han er den rette til å lede arbeidet

Etter langt styremøte. 

HAR TILLIT: Konsernsjef Sigve Brekke er fortsatt den rette til å lede arbeidet, ifølge Telenor. Her med styreleder Gunn Wærsted, som skal ha ønsket at han gikk av. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HAR TILLIT: Konsernsjef Sigve Brekke er fortsatt den rette til å lede arbeidet, ifølge Telenor. Her med styreleder Gunn Wærsted, som skal ha ønsket at han gikk av. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter to intense dager med møter bak lukkede dører, meddeler Telenor nå at de fortsatt har tillit til konsernsjef Sigve Brekke.

Beskjeden kommer som følge av at det ble kjent at styreleder Gunn Wærsted i en samtale med Brekke i høst ga uttrykk for at han burde gå av som Telenor-sjef.

- Det blir pressemøte i morgen, så før det kan jeg ikke si noe mer enn det som står i pressemeldingen. På møtet i morgen vil både Wærsted og Brekke være til stede, sier Glenn Mandelid til Dagbladet.

- Brekke er den rette

I pressemeldingen skriver Telenor at de fortsatt har tillit til Brekke, som skal ha blitt bedt om å gå, av styresjef Wærsted.

«Styret har de siste måneder hatt flere komplekse saker på sitt bord, knyttet til blant annet strategi, virksomhetsstyring og compliance. Det har vært ulike synspunkter innad i styret på de forskjellige temaene. Styret har enstemmig samlet seg om følgende punkter:

Styret og administrasjonen har konkludert på selskapets strategiske retning mot 2020. Styret vil fremover ha fullt fokus på videreutviklingen av Telenor som et verdiskapende, innovativt og ansvarlig selskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer