Telenor har problemer - kunder over hele landet har mistet forbindelsen

Vet ikke hvor stort omfanget er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Telenor-kunder over hele landet er nå uten forbindelse og får ikke til å ringe eller motta anrop. Noen sliter også med sms.

- OBRE opplever nå at Telenor sliter med mobilnettet. Skal dere ringe inn en nødmelding, prøv og finn noen med Netcom eller fasttelefon, skriver Oslo brann- og redningstjeneste på Twitter.

Det er uklart hvor stort problemet er, og hvilke kunder som er rammet.

- Vi mottar tilbakemeldinger om at det oppleves problemer med anrop på mobil. Vi kjenner ikke omfanget, men vit at vi er på saken, skriver Telenor på Facebook.

Telenors pressetelefon er også uten forbindelse. Telenor-kunder skriver til bedriften på Facebook at de mangler nett i både Bergen, Oslo, Sokndal, Nordland og Drammen. Enkelte kunder har forbindelse, mens andre ikke har det.

«Trenger du nødnummer 112 må du ta ut SIM-kortet før du ringer, eller restarte mobilen uten å trykke PIN-koden. Politiet kan sette over til 110 og 113. Du kan også bruke fasttelefon», skriver Telenor.

Store deler av mobilnettet er nede.

- Vi har dessverre en fellesfeil som berører flere av våre under, opplyser Telenor til Dagbladet på chat, og sier det ikke har et anslag på hvor lang tid det vil ta å rette feilen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer