Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Telenor-trøbbel på Vestlandet: - Vet ikke hvor stort omfanget er

En feil i Bergen førte til at Telenor fikk problemer med mobil og bredbånd i Hordaland og Rogaland fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En teknisk feil i Bergen førte til at Telenor-kunder i Hordaland og Rogaland opplevde problemer med internett, telefon, sms og 4G/36-tjenester fredag, skriver Bergensavisen (BA).

- Vi vet ikke hvor stort omfanget har vært, men vi har fått kundehenvendelser fra både Stavanger og Bergen. Det har ikke vært kjempekritiske problemer, slik vi har tolket det, sier han og legger til:

- Men det er alltid problematisk når det oppstår feil, sier pressevakt Roald Orheim i Telenor til Dagbladet.

Blir rettet Orheim forteller at selskapet ikke kjenner til problemet, utover at det dreier seg om en teknisk feil på en sentral i Bergen. 

- Trafikken er på vei tilbake igjen nå. Vi har fått rutet rutet om trafikken fra sentralen i Bergen. Kundenes problemer skal være på vei bort nå. Det har ikke vært helt dødt, men tjenesten har hakket, sier han.

Begrenset til to fylker Orheim sier til NTB at Telenor har folk på stedet for å rette feilen permanent. Han håper nå at Telenor-kunder vil merke minst mulig av problemene, skriver BA.

Feilen førte til at kunder i Rogaland og Hordaland opplevde problemer med mobil og bredbånd. Selskapet har ikke registrert problemer utenfor disse fylkene, skriver Stavanger Aftenblad.

Hele Norges coronakart