Telesex-Jennie vil koseprate med Kripos

Etter Dagbladets avsløringer om Koseprat.no.

OMDISKUTERT: Kunder og interne kilder hos Koseprat.no har overfor Dagbladet bekreftet det som står i selskapets interne logger og kundelister, at dyre- og barnesex er blitt tilbudt over telefon. Faksimile: Koseprat.no
OMDISKUTERT: Kunder og interne kilder hos Koseprat.no har overfor Dagbladet bekreftet det som står i selskapets interne logger og kundelister, at dyre- og barnesex er blitt tilbudt over telefon. Faksimile: Koseprat.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et brev sendt fra advokat Tomm Skaug, som representerer Koseprat.no-eier Jennie Røyert, ber advokaten om et møte med Kripos.

Bakgrunnen for brevet er Dagbladets avsløring av at en Koseprat.no-kilde i et hemmelig møte med Kripos i fjor høst har varslet om påståtte ulovlige forhold hos selskapet.

I møtet mellom politiførstebetjent Egon Husabø Kvigne og en Koseprat-no-kilde, ble påstander om pedofile som ringte Koseprat.no for å få barnesex på telefon, betalingsrot og informasjon om tilbud om livsfarlige S&M-fantasier lagt fram.

Vil ha samtale Advokaten mener beskyldningene er framsatt for å skade Røyert.

- Røyert vil selv kunne forklare seg nærmere om dette til Kripos. I denne forbindelse er det nødvendig å få vite hvem som har forklart seg, skriver Skaug i brevet.

Advokaten ber om at han og Røyert innkalles til en samtale hos Kripos.

Full klarhet - Røyert har interesse av å få full klarhet i grunnlaget og det nærmere innhold i mistankene som fremsettes og hva som konkret kan ha foregått av ulovligheter, uten hennes vitende, skriver Skaug.

John Ståle Stamnes, politioverbetjent ved taktisk etterforskningsavdeling i Kripos, har foreløpig ikke mottatt brevet - som er adressert til ham.

- Jeg har foreløpig ikke mottatt noe brev, og kan derfor ikke gi noe klart svar på hvordan vi vil besvare henvendelsen, sier Stamnes til Dagbladet.

Varslet Dagbladet avslørte forrige uke hvordan selskapet Abacom, gjennom nettstedet Koseprat.no, har tilbudt pedo- og dyresextjenester på telefon.

VIL HA KRIPOS-MØTE: Jennie Røyert, som eier Koseprat.no. Foto: Privat
VIL HA KRIPOS-MØTE: Jennie Røyert, som eier Koseprat.no. Foto: Privat Vis mer

Selskapet har lurt kunder til å bruke penger på telesex gjennom falske Facebook-profiler.

Vertinner skal også ha møtt en kunde for å ha grov S&M-sex - og stukket av med pengene hans.

Kripos er varslet om selskapet.

Dette er saken:

• Dagbladet har via dokumentasjon og kilder avslørt hvordan Koseprat.no tilbyr kunder simulerte pedotjenester og dyresex.

• Flere kilder sier kunder opparbeider seg gigantgjeld, og falske Facebook-profiler brukes for å lokke til seg kunder.

• Koseprat.no driftes av selskapet Abacom AS.

• Abacom eies av Jennie Invest (66 prosent) og New Partner Invest (34 prosent).

• Bak investeringsselskapet står Jennie Røyert (30). Som medeier har hun Svein Erik Muus (69).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer