Telesex-Jennie vil koseprate med Kripos

Etter Dagbladets avsløringer om Koseprat.no.

OMDISKUTERT: Kunder og interne kilder hos Koseprat.no har overfor Dagbladet bekreftet det som står i selskapets interne logger og kundelister, at dyre- og barnesex er blitt tilbudt over telefon. Faksimile: Koseprat.no
OMDISKUTERT: Kunder og interne kilder hos Koseprat.no har overfor Dagbladet bekreftet det som står i selskapets interne logger og kundelister, at dyre- og barnesex er blitt tilbudt over telefon. Faksimile: Koseprat.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et brev sendt fra advokat Tomm Skaug, som representerer Koseprat.no-eier Jennie Røyert, ber advokaten om et møte med Kripos.

Bakgrunnen for brevet er Dagbladets avsløring av at en Koseprat.no-kilde i et hemmelig møte med Kripos i fjor høst har varslet om påståtte ulovlige forhold hos selskapet.

I møtet mellom politiførstebetjent Egon Husabø Kvigne og en Koseprat-no-kilde, ble påstander om pedofile som ringte Koseprat.no for å få barnesex på telefon, betalingsrot og informasjon om tilbud om livsfarlige S&M-fantasier lagt fram.

Vil ha samtale Advokaten mener beskyldningene er framsatt for å skade Røyert.

- Røyert vil selv kunne forklare seg nærmere om dette til Kripos. I denne forbindelse er det nødvendig å få vite hvem som har forklart seg, skriver Skaug i brevet.

Advokaten ber om at han og Røyert innkalles til en samtale hos Kripos.

Full klarhet - Røyert har interesse av å få full klarhet i grunnlaget og det nærmere innhold i mistankene som fremsettes og hva som konkret kan ha foregått av ulovligheter, uten hennes vitende, skriver Skaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer