Telesex-sjokk for dame (80) - fikk regning på 136.000

I litt over ei uke skal en 80 år gammel dame ha hatt telesex hver eneste natt, flere timer i strekk. Kvinnen nekter enhver kjennskap til sexsamtalene, men risikerer likevel å måtte punge ut med 136.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 80 år gamle damen fra Vest-Finnmark fikk sjokk da telefonregningene dumpet ned i posten: De viste at hun hadde hatt telesex for til sammen 13.6000 kroner. Ifølge regningene skal kvinnen ha hatt 26 sexsamtaler mellom klokka ti på halv ett og halv fire natt til 16. juli.

Den fortvilte kvinnen nekter for å ha ringt disse numrene, og har derfor tatt kontakt med Forbrukerrådet. Et formelt brev ble deretter sendt til de tre selskapene som står bak regningene til kvinnen.

- Ikke hennes ansvar

En av regningene alene er på 67.004 kroner, og gjelder for telefonsamtaler fem dager på rad.

- Dette er en spesiell sak og beløpet er sjeldent stort. Jeg kjenner ikke til tilsvarende krav, sier saksbehandler ved Forbrukerrådet i Finnmark Tone Seppola til Altaposten.

Ifølge Forbrukerrådet er det ikke 80-åringens ansvar dersom et annet familiemedlem har ringt, ettersom det ikke finnes noen avtale mellom henne personlig og selskapet.

Står på kravet

Et av selskapene står imidlertid på kravet sitt, og mener kvinnen er ansvarlig for sexsamtalene.

80-åringen risikerer dermed å måtte punge ut for telesexen hun selv sier hun ikke har hatt. Tone Seppola karakteriserer saken som spesiell.

Selskapet som har de to største regningene, har ennå ikke gitt tilbakemelding på Forbrukerrådets forespørsel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer