- Telesexvertinne varslet om overgrep og pedo-sex

I et hemmelig møte med Kripos i høst.

ROSA OG HVITT: Jennie Røyert, eier av Koseprat.no, har vært i telesexbransjen i over 10 år. Slik ser det ut i selskapets lokaler ved Carl Berners plass i Oslo. Foto: Privat
ROSA OG HVITT: Jennie Røyert, eier av Koseprat.no, har vært i telesexbransjen i over 10 år. Slik ser det ut i selskapets lokaler ved Carl Berners plass i Oslo. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Møtet fant sted i fjor høst, på Østlandet.

I møtet mellom politiførstebetjent Egon Husabø Kvigne og en Koseprat-no-kilde, ble påstander om pedofile som ringte Koseprat.no for å få barnesex på telefon, betalingsrot og informasjon om tilbud om livsfarlige S&M-fantasier lagt fram.

Koseprat.no drives av selskapet Abacom, som er eid av Oslo-kvinnen Jennie Røyert (30) - gjennom investeringsselskapet Jennie Invest.

Dyre- og barnesex Kilden lar seg intervjue etter at Dagbladet i går avslørte hvordan ansatte i Abacom har tilbudt både barne- og dyresex på telefon, og lurt kunder til å betale titusener for telefonsex. En kunde fortalte at han skyldte selskapet over 100 000 kroner, og flere ganger hadde møtt ansatte for å ha sex.

Koseprat.no-kunder hadde ifølge interne logger blant annet følgende preferanser:

• «10 minutter. Dyresex — hest»
• «Snakker med en på 14 år»
• «UNG JENTE! Under 14 år»
• «Marit — 11 år»
• «Apesex»
• «Dyremishandling. Dust!»

Trusler Opplysninger om tilbudet av barne- og dyresex på telefon ble gitt Kripos på det hemmelige møtet. Kripos bekrefter at møtet fant sted, men vil ikke kommentere opplysningene ytterligere.

I politimøtet fortalte Koseprat.no-kilden også om svært grove S&M-tilbud, der kunden ville «dominere» telesexvertinna på en måte som kunne vært livsfarlig. Spesielt en samtale framstår ifølge opplysninger fra møtet grov:

- En kunde ringte inn og spurte om han kunne dominere meg. Jeg skulle prostituere meg for ham, og han skulle få dope meg ned. Jeg måtte gå i lenker, og skulle ikke vite hva som var dag og natt. Han ba meg om dette, og ville jeg skulle signere en kontrakt på det, forteller hun.

VIL LA SEG AVHØRE: Eier Jennie Røyert sier hun ikke kjenner til forholdene Dagbladet har dokumentert. Foto: Privat
VIL LA SEG AVHØRE: Eier Jennie Røyert sier hun ikke kjenner til forholdene Dagbladet har dokumentert. Foto: Privat Vis mer

- Han sa også at dette var noe han hadde gjort med en reell person. Jeg veit ikke hvem det var, men jeg ble livredd av at noen kan være dopet ned og utnyttet sånn.

- Torpedo Overfor Dagbladet hevder kvinnen at hun kjenner til at en innleid, mannlig venn av Jennie Røyert er blitt brukt til å kreve inn penger, og at han i Abacoms lokaler har presentert seg som «torpedo for selskapet».

- NN er en nær bekjent og god venn, som har hjulpet familien gjennom flere år, svarer Røyert.

- Dette har utgangspunkt i faren min, eiendomsutvikler Torgeir Røyert, som døde i 1997. Telefonkontaktfirmaet tiltrekker seg personer med til dels sterkt avvikende karaktertrekk og holdninger. Jeg overtok firmaet i ung alder, og var igjennom en rettssak som jeg vant. Jeg mottok til dels grove trusler og sjikane. Dette har også skjedd senere, fra oppsagte konsulenter. Jeg var ikke vant til dette, skriver hun.

Beskyttet - NN har beskyttet og vært en trygghet og støtte for meg i slike situasjoner, skriver Jennie Røyert.

Koseprat.no-kilden som møtte politiet sier det var en voldsom psykisk påkjenning å selge telesex.

- Innringerne fantaserte om barn, dyr og familiemedlemmer. Noen vil at du skal gråte for dem, andre vil du skal kaste opp fordi de kjører kuken langt ned i halsen din, sier hun.

- Hvorfor gikk du til politiet?

- Fordi jeg følte at ting gikk over kanten. Jeg ville vite hva som var riktig for meg å gjøre.

Vil la seg avhøre

- Naturligvis vil jeg la meg avhøre av Kripos eller politiet, dersom dette blir en aktuell problemstilling, sier Koseprat-eier Jennie Røyert til Dagbladet.

Hennes advokat Tomm Skaug mener Røyert som eier ikke kan klandres for hvilke valg selskapets konsulenter gjør:

- Kontakttelefonen tiltrekker seg ulike mennesker med ulike behov og bestillinger. Hun har naturligvis ingen kontroll på brukerne. De som betjener telefonen er ikke ansatt, men registreres som selvstendig næringsdrivende. Disse signerer en kontrakt med instrukser om å holde seg innenfor norsk lov. I instruksens punkt 2 står det uttrykkelig at det ikke kan «spilles karakterer under 18 år», sier han i en e-post til Dagbladet.

Jennie Røyert har i over 10 år drevet selskapet Abacom AS, som drifter Koseprat.no. Dagbladet besitter en rekke internlogger som viser hvordan kunder ber om sex med barn under den seksuelle lavalder.

- Jeg kjenner ikke til «pedofile eller voldelige overgripere» blant brukerne. Dersom dette medfører riktighet — det vil si. at det finnes berettiget mistanke om slike misbrukere — er jeg positiv til at politiet informers, sier Røyert.

Hun sier hun bare er «en stille aksjonær».

- Jeg bor store deler av året i New York og har ikke noe med den daglige drift å gjøre, sier hun.

- Hvorfor følte du det behovet?

- Vi er ikke sexfriker. Vi forstår mennesker på en litt friere måte. Det er en drittjobb, men jeg vil i hvert fall ikke gjøre noe ulovlig.

Dette er saken:

• Dagbladet har via dokumentasjon og kilder avslørt hvordan Koseprat.no tilbyr kunder simulerte pedotjenester og dyresex.

• Flere kilder sier kunder opparbeider seg gigantgjeld, og falske Facebook-profiler brukes for å lokke til seg kunder.

• Koseprat.no driftes av selskapet Abacom AS.

• Abacom eies av Jennie Invest (66 prosent) og New Partner Invest (34 prosent).

• Bak investeringsselskapet står Jennie Røyert (30). Som medeier har hun Svein Erik Muus (69).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer