Telesjokk for Masi kirke

TROMSØ (Dagbladet): Sist lørdag fikk kirkeverge Anders A. Gaup i Masi sitt livs telesjokk: - Telefonregningen til kirka vår lød på nøyaktig kr. 3278569,50!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg trodde ikke mine egne øyne, dette er vanvittig, noe er heidundrende galt, sier Masi-mannen.

Konvolutten fra Telenor veide ikke mindre enn 2,5 kilo, innholdet var 883 sider utskrift fra utallige telefonsamtaler. I dag tar Gaup kontakt med Telenor og krever en forklaring på gigantregningen .

Anders A. Gaup er en jordnær mann som verken tror på spøkelser i kirka eller uærlige tjenere. Han mener en datamaskin må ha gått amok.

- Kirkekontoret er ikke bemannet på heltid. Bare én person har brukt kontoret, og han har jeg snakket med. Han er en ærlig mann som bare har tatt et par nødvendige lokalsamtaler, sier Gaup.

Lørdagskvelden brukte Gaup til å studere et par hundre sider av samtaleutskriftene. Han la merke til at det er ett nummer som går igjen, et lokalt nummer i Finnmark.

- Det er ikke registrert samtaler til utlandet eller til 800-nummer, opplyser kirkevergen.

Over 11000 timer

Han er mest tilbøyelig til å flire av millionregningen. Normalt ringes det for en hundrelapp eller to i kvartalet fra Masi kirke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer