Tenåring drepte familien sin

16 år gamle William L. Lembcke har tilstått at han drepte familien sin, kjørte bort likene og dumpet dem utendørs. Bare den drapssiktedes 24 år gamle bror overlevde massakren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

William L. Lembcke gikk amok med et skytevåpen, og drepte faren Robert H. Lembcke (49), mora Diana L. Lembcke (43), søsteren Jolene A. Lembcke (18) og lillebroren Wesley J. Lembcke (11). 16-åringen er arrestert, og sitter i Stevens fylkesfengsel i staten Washington i USA.

Han er siktet for fire tilfeller av overlagt drap, og blir framstilt for varetektsfengsling i dag.

Svarte ikke på telefonen

Politiet rykket ut fredag 29. desember, nøyaktig en uke etter drapene. Familiens nabo, Lyla Richardson, ringte til politiet og ba dem sjekke om alt sto bra til hos familien. Hun hadde prøvd å ringe dem i flere dager, for å si at en av hestene deres hadde slitt seg løs.

- Jeg så at lysene ble skrudd på, men når jeg ringte svarte ingen på telefonen, sier hun, ifølge nyhetsbyrået AP.

Også andre familiemedlemmer ringte politiet den samme fredagen, fordi de ikke hadde hørt fra familien på fem dager.

Kjent av politiet

Da politiet rykket ut, traff de William L. Lembcke i familiens hjem. De merket at noe var rart med ham, og dagen etter ble han avhørt på politistasjonen. Da fortalte han hvor likene var gjemt.

16-åringen er kjent av politiet fra før, men ingen trodde han var i stand til å gjøre noe slikt.

- Det virker som om familien har hatt en langvarig krangel, sier sheriff Craig Thayer.

Også rektor Chuck Salina på Colville videregående skole, der 16-åringen var elev, er rystet

- Vi har ikke merket at han hadde et så kraftig temperament at han kunne gjøre noe slikt. Dette kommer som et sjokk på meg. Det som har skjedd i familien hans eller i hodet hans, kom ikke fram mens han var på skolen, sier Salina.

Broren overlevde

Onkelen til 16-åringen, Sam Lembcke, sier til den lokale Tv-stasjonen Krem2 at alle slektningene er sjokkerte over drapene, og er bekymret for Williams 24 år gamle bror, som er eneste nære familiemedlem som overlevde.

Det går ikke fram hvor broren var fra drapene fant sted til familien ble funnet, men han er ikke mistenkt for noe kriminelt.

Onkelen sier at han har full tillit til politiet, og at etterforskningen vil slå fast akkurat hva som skjedde, og at retten vil finne en korrekt reaksjon.

Fram til da, håper han å samle familien for å sørge i fred. Han takker også for all støtten de har fått fra lokalsamfunnet.