Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåring kjørte i 250-270 km/t og filmet seg selv. Så fikk politiet se videoen

- Det var nok ikke så smart å dele de filmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mannlig bilfører i Nordland kan vente seg en kraftig reaksjon, etter at han mandag ble pågrepet av politiet. Han blir i kveld avhørt etter å ha ved flere anledninger ha kjørt i mellom 250 og 270 kilometer i timen.

- Samtidig har han filmet seg selv, og så delt disse videoene på Snap og Instagram, forteller operasjonsleder hos politiet i Nordland, Fredd Leirvik.

Det var tips fra publikum som hadde sett videoene som gjorde at politiet kunne pågripe den unge mannen. Ifølge operasjonslederen er han under 20 år.

- Det var nok ikke så smart å dele videoene. Men vi er veldig glade for at folk gir oss beskjed når de ser slike ting, sier Leirvik til Dagbladet.

Den unge føreren skal blant annet ha filmet seg selv flere steder i Hemnes og Mo i Rana. Ifølge operasjonslederen kan han også ha vært i Nord-Trøndelag.

- Vi vil etterforske saken videre, og se hvor mange videoer som finnes. Førerkortet ble umiddelbart beslaglagt. Slike folk skal ikke være sjåfører, slår Leirvik fast.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!