Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåring knivstakk taxisjåfør i Tønsberg

Politiet i Tønsberg jakter fortsatt etter den unge gjerningsmannen som knivstakk en drosjesjåfør i Tønsberg i går kveld. - Vi leter etter en mørkhåret gutt på 13-14 år, sier politiadjutant Ole Bjørn Sakrisvold. Drosjesjåføren ble ikke livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten trakk en kniv og stakk sjåføren fire ganger i ansiktet og bakhodet før Etter han stakk av med drosjen. Bilen ble seinere funnet i Tønsberg sentrum. Så langt er det ingen vitner som har meldt at de så hendelsen. Den unge gjerningsmannen var ikledd hette og bar på en skulderveske.

Knivstikkingen skjedde på en parkeringsplass ved Gressbanen i Tønsberg ved 19-tida i går kveld. Motivet er ikke kjent.

- Ingenting ble tatt. Det virker heller ikke som om hensikten har vært å rane sjåføren, sier Sakrisvold til Dagbladet :på nettet.

Drosjeturen ble bestilt fra en telefonkiosk i Stokke sentrum ved 18-tida. Kjøreturen gikk forbi Kjeller-lyskrysset. Der kjørte bilen forbi en gjeng med ungdommer på vei mot Kjeller-kiosken. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe.

Drosjesjåføren er operert og blir trolig liggende på Vestfold sykehus noen dager. Tilstanden hans er stabil, sier Sakrisvold.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media