Tenåring omkom i bilulykke i Hordaland

En mann i slutten av tenårene omkom i bilulykke i Kvinnherad kommune i Hordaland. En annen mann i samme alder er fløyet til Haukeland universitetssjukehus. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om at en bil hadde gått rundt på veien klokken 1.41 natt til onsdag.

- Ulykken skjedde i Opsangervegen, like ved avkjøring til Torboneset i Kvinnherad. Det var glatt vei på stedet, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

Den unge mannen som omkom ble forsøkt gjenopplivet, men ble bekreftet omkommet på stedet. Den andre mannen var bevisst da nødetatene kom til stedet, men skal være kritisk skadd.

Han ble først kjørt til sykehuset i Stord, men ble deretter fløyet videre med luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

- Vi holder fortsatt på med å varsle pårørende, så vi er forsiktige med å gå ut med informasjon. Det er et lite samfunn. Kommunen har etablert et kriseteam på Husnes-tunet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til NTB.

Årsaken til ulykken er ikke kjent.

- Statens vegvesens ulykkesgruppe og våre krimteknikere vil være på plass i 7-tide. Bilen står fortsatt på stedet og veien er sperret, sier Kolltveit.

(NTB)