Tenåring skal ha drept faren sin før han skjøt to seksåring og lærer ved en barneskole

- Minst to barn og en lærer er skutt.

TO BARN SKUTT: To seks år gamle barn ble skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina i dag.  Foto: Rainier Ehrhardt/ AP / Scanpix
TO BARN SKUTT: To seks år gamle barn ble skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina i dag.  Foto: Rainier Ehrhardt/ AP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To barn og en kvinnelig lærer er skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina, melder WYFF News 4.

De to barna er gutter på seks år, sier Taylor Jones i ambulansetjenesten til TV-kanalen WSPA.

En mistenkt gjerningsperson er pågrepet, opplyser politiet til kanalen under en pressebrief utenfor skolen. Den mistenkte er en tenåring, ifølge politiet.

Politiet i Anderson county etterforsker et dødsfall på en privatadresse rundt fem kilometer fra skolen. Ifølge CNN er den døde faren til den pågrepne tenåringen.

Politisjef Garland Major forteller at tenåringen trolig skjøt og drepte sin 47 år gamle far hjemme før han reiste på skolen, skriver Associated Press.

De tre skadde er sendt til sykehus. Begge skal være utenfor livsfare. Ifølge politiet brukte mannen en pistol. Den ene eleven ble skutt i foten og den andre i beinet. Læreren ble skutt i skulderen.

Politisjef Major fortalte videre at gutten skal ha blitt hjemmeskolert. WSPA har snakket med en venn av familien som forteller at gutten ble utvist fra skolen i fjor. Ifølge familien skal han ha tatt med en hakke på skolen og angrepet et annet barn.

BARNESKOLE: Det er 286 elever på skolen, fra fem til elleve år. Foto: Rainier Ehrhardt/AP/Scanpix
BARNESKOLE: Det er 286 elever på skolen, fra fem til elleve år. Foto: Rainier Ehrhardt/AP/Scanpix Vis mer

- Akkurat nå undersøker vi fortsatt omstendighetene, og vi behandler pasienter. Ett av barna er hentet av luftambulanse, sier leder for ambulansetjenesten i Anderson County, Scott Stoller Stoller til CNN.

Det ble satt i gang en stor politiaksjon da meldingene om skytingen kom, og politiet ankom skolen rundt klokka 14.00 lokal tid.

Tenåringen ble raskt pågrepet av politiet. Så langt er ikke motivet for skoleskytingen kjent.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer