Tenåring skal ha drept faren sin før han skjøt to seksåring og lærer ved en barneskole

- Minst to barn og en lærer er skutt.

TO BARN SKUTT: To seks år gamle barn ble skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina i dag.  Foto: Rainier Ehrhardt/ AP / Scanpix
TO BARN SKUTT: To seks år gamle barn ble skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina i dag.  Foto: Rainier Ehrhardt/ AP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To barn og en kvinnelig lærer er skutt på en barneskole i Townville i Sør-Carolina, melder WYFF News 4.

De to barna er gutter på seks år, sier Taylor Jones i ambulansetjenesten til TV-kanalen WSPA.

En mistenkt gjerningsperson er pågrepet, opplyser politiet til kanalen under en pressebrief utenfor skolen. Den mistenkte er en tenåring, ifølge politiet.

Politiet i Anderson county etterforsker et dødsfall på en privatadresse rundt fem kilometer fra skolen. Ifølge CNN er den døde faren til den pågrepne tenåringen.

Politisjef Garland Major forteller at tenåringen trolig skjøt og drepte sin 47 år gamle far hjemme før han reiste på skolen, skriver Associated Press.

De tre skadde er sendt til sykehus. Begge skal være utenfor livsfare. Ifølge politiet brukte mannen en pistol. Den ene eleven ble skutt i foten og den andre i beinet. Læreren ble skutt i skulderen.

Politisjef Major fortalte videre at gutten skal ha blitt hjemmeskolert. WSPA har snakket med en venn av familien som forteller at gutten ble utvist fra skolen i fjor. Ifølge familien skal han ha tatt med en hakke på skolen og angrepet et annet barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer