KNIVSTIKKING: En mann ble brakt inn til sykehuset med skader i halsen etter knivstikkingen i Steinkjer. Foto: Tor Aage Hansen
KNIVSTIKKING: En mann ble brakt inn til sykehuset med skader i halsen etter knivstikkingen i Steinkjer. Foto: Tor Aage HansenVis mer

Tenåring tilstår knivstikking

Tilstanden er svært alvorlig for en 23-åring fra Steinkjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt midnatt natt til søndag fikk politiet melding om knivstikking ved Håkkadalsbrua i Steinkjer.

Konfrontasjon - En gruppe på seks til sju ungdommer bevegde seg mot brua, like før de kom fram skal det ha blitt en konfrontasjon mellom gjengen og den siktede, som resulterte i at den siktede trakk en kniv og skadet to, sier etterforskningsleder Leif Gundersen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Politiet satte straks i gang jakt på gjerningsmannen som av vitner ble beskrevet som av utenlandsk opprinnelse. En times tid senere ringte han selv til politiet, og han ble pågrepet uten dramatikk på en privat adresse i byen.

Mannen innrømmer knivstikkingen.

Ikke kjent De to skadde, som er i tyveåra, og den siktede, som er i slutten av tenåra, kjente ikke hverandre fra før, og var heller ikke kjent av politiet.

En 23-åring fra Steinkjer er den hardest skadde. Han har blitt operert i fem timer, og er nå overført fra sykehuset i Levanger til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Tilstanden er fremdeles svært alvorlig for 23-åringen, skriver Trønder-Avisa.

Både de skadde og den siktede bor i Steinkjer.