Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåring voldtok 3-åring

Først ble fire år gamle Kevin funnet drept, på fredag ble en tre år gammel gutt voldtatt på den samme lekeplassen. En gutt i de tidlige tenårene har innrømmet voldtekten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det svenske tettstedet Arvika rystes av en ny barnetragedie: På fredag ble en tre år gammel gutt voldtatt på en lekeplass, og en gutt under 15 år har innrømmet å stå bak ugjerningen. Voldtekten fant sted i det samme området som fire år gamle Kevin ble funnet drept i fjor, skriver Aftonbladet.

Det er ikke snakk om å tiltale den unge gutten for voldtekt siden han er under den kriminelle lavalder, men sosialmyndighetene er innkoblet.

Indirekte kobling

Det fins en indirekte kobling mellom voldtekten og drapet på lille Kevin Hjalmarsson. Gutten som har innrømmet voldtekten var lenge i politiets søkelys i etterforskningen av drapet på Kevin. De to barna på fem og sju år som har innrømmet drapet, forteller trolig ikke sannheten skriver Expressen. De kan ha hatt medhjelpere, hevder avisa. Men på offisiellt hold avviser politiet en sammenheng mellom de to sakene.

- Det fins ingen sammenheng mellom disse to sakene, hevder kriminalbetjent Rolf Sandberg overfor Expressen.