Tenåringen kaster stein på politiet når mora oppdager ham. Så går hun til angrep

Hylles som «årets mor».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Moren til en av demonstrantene i Baltimore hylles nå over hele verden for rollen hun spilte i å roe gemyttene i går. I alle fall gemyttene mellom demonstranter og myndigheter.

Innad i familien går det neppe like rolig for seg.

«Årets mor»? Videoen øverst i artikkelen viser hvordan hun oppdager sønnen sin som gjør opprør og kaster stein mot politiet. Det faller ikke i veldig god jord hos mor som bokstavelig talt tar saken i egne hender.

Med bare nevene går hun løs på sønnen som har på seg en finnlandshette for å dekke ansiktet. Konfrontasjonen varer ikke lenge, men den ser så absolutt ut til å skremme gutten på bedre tanker.

Slag haglet mot hodet på tennåringen, og etter å ha dratt masken av ham forlater gutten åstedet med mora hakk i hæl.

Ikke overraskende har videoen tatt fyr i sosiale medier, og en rekke Twitter-brukere har tatt til ordet for at denne dama så definitivt skal ha tittelen «årets mor».

Opptøyer I hele natt har massive opptøyer i Baltimore, Maryland preget USA. 15 politibetjenter er skadd i opptøyene der flere biler og bygninger er blitt satt i brann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.