Nøtterøy

Tenåringer i masseslagsmål

Politiet har beslaglagt lommekniv og knokejern.

MASSESLAGSMÅL: Politiet rykket ut med åtte patruljebiler etter melding om masseslagsmål i en park på Teie i Færder. Foto: Peder Gjersøe
MASSESLAGSMÅL: Politiet rykket ut med åtte patruljebiler etter melding om masseslagsmål i en park på Teie i Færder. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har tirsdag kveld rykket ut til Nøtterøy med åtte patruljebiler etter melding om at rundt 20 ungdommer slåss på stedet.

Politiet skriver videre at de har beslaglagt en lommekniv og et knokejern som skal være brukt. Politiet melder at 15 ungdommer blir visitert for våpen.

Slåssingen har funnet sted i Rosahaugparken på Teie på Nøtterøy.

Politiets operasjonsleder Kristian Johnsrud opplyser at det er kontroll på stedet. En person er kjørt til sykehuset med skader.

Foto: Peder Gjersøe
Foto: Peder Gjersøe Vis mer

- Det ser ikke veldig alvorlig ut, sier han.

- Det kan se ut som at han er stukket med en knust flaske ut fra skadene. Det undersøker vi nå.

Han forteller at de involverte er i slutten av tenåra og starten av 20-åra.

- Ingen av de vi har snakket med er herfra, sier han.

Han antar det kan bli snakk om pågripelser. Politiet har kontroll på flere personer de mener har vært involvert i slåssingen.

Klokka 22.15 sier Johnsrud til VG at tre av ungdommene som ble kontrollert har blitt innbrakt til politiet. Minst én av dem vil bli pågrepet.

Tips oss her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer