Tenåringer knivstakk 12-åring

12-åringen prøvde fortvilt å løpe fra de to vietnameserne på 14 og 18 år, men var sjanseløs. Den unge gutten ble stukket flere ganger med kniv av de to vietnameserne, foran øynene på forskrekkede ungdommer som hadde vært på fritidsklubb på Tøyen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da de to vietnamesiske brødrene stakk fra stedet, lå 12-åringen igjen på gata, blødende fra knivstikk i lysken og ryggen.
Han ble kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus, der han ble operert natt til lør-dag. Ifølge sykehuset er tilstanden hans ikke alvorlig.

Det var en rekke unge vitner til voldsepisoden klokka 00.15 natt til lørdag. Knivstikkingen skjedde kort tid etter at fritidsklubben Goa på Tøyen hadde stengt dørene. Utenfor var det samlet en rekke ungdommer.

Ifølge vitnene skal 12-åringen ha forsøkt å løpe fra de to da han oppdaget dem.
Det var tydelig at han fryktet å møte dem. Vietnameserne klarte å ta ham igjen, og da ble 12-åringen stukket flere ganger med kniv.

Politiet trodde i går at både 14-åringen og 18-åringen brukte kniv på gutten.

Motivet skal være hevn fordi den 14 år gamle vietnameseren ble ydmyket ved at han ble slått i ansiktet av 12-åringen for noen dager siden.

Ifølge politiet skal ingen av de involverte tilhøre noen bestemt gjeng, men 12-åringen og 14-åringen skal ha hatt konfrontasjoner tidligere.