Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåringer pågrepet etter to væpnede ran i Larvik

Ranet kiosk og bingo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To gutter i slutten av tenårene er pågrepet av politiet, mistenkt for å ha stått bak to væpnede ran i Larvik tirsdag ettermiddag.

Det ble tirsdag ettermiddag gjennomført to væpnede ran på under tre timer i Larvik. Det første ranet ble meldt til politiet klokken 14.35 fra en ansatt i Corner kiosk i Ryes gate.

En maskert raner hadde truet med kniv og bedt om penger, fortalte den ansatte. Raneren løp deretter 100 meter av gårde før han fortsatte på sykkel.

Det andre ranet ble utført i Tecnobingo i Olavs gate klokken 17.16. Minst én maskert raner truet med håndvåpen og løp deretter fra stedet.

Ransstedene ligger rundt 2 kilometer fra hverandre.

Natt til onsdag opplyste operasjonsleder Johs Nysæter i Vestfold politidistrikt at to personer er pågrepet i forbindelse med ranene.

- Politiet har pågrepet to personer. Begge er menn og i slutten av tenårene, opplyser Nysæter.

Politiet hadde tidlig onsdag morgen ingen ytterligere opplysninger i saken, men Nysæter forteller at det fortsatt er interessant for politiet å motta tips i forbindelse med sakene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media