Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåringer siktet for voldtekt av ungdomsskolejente

En 15-årig jente og to 16 år gamle gutter er pågrepet på Nøtterøy i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En 15-årig jente og to 16 år gamle gutter er pågrepet og siktet for voldtekt av en jente i ungdomsskolealder på Nøtterøy i Vestfold.


Politiet mener de seksuelle overgrepene fant sted mandag ettermiddag i Teieskogen på Nøtterøy, utenfor Tønsberg. Den fornærmede er en jente i ungdomsskolealder.

«Jenta ble tatt hånd om av politiet kort tid etter ugjerningen og ble brakt til undersøkelse ved overgrepsmottaket i Vestfold. Politiet har iverksatt åstedsundersøkelse og taktisk og teknisk etterforskning,» skriver politiadvokat Aud Sønderland i Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

To 16 år gamle gutter og en 15 år gammel jente er pågrepet i saken, og vil bli avhørt i løpet av dagen. På grunn av fornærmedes unge alder vil avhøret bli foretatt ved dommeravhør i løpet av kort tid.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling