Tenåringer solgte sex på nettet

To svenske jenter på 16 og 17 år solgte seksuelle tjenester ved hjelp av skolens datamaskiner. Etter skoletid ble de plukket opp av menn som var gamle nok til å være fedrene deres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentene, som er fra Skåne, la ut en prisliste på Internett. Etter skoletid ble jentene plukket opp i biler og utførte forskjellige tjenester for mennene.

- Fordi jentene er så unge var de svært attraktive for kundene, sier kriminolog Erik Korsås til Aftonbladet.

Tenåringsjentene valgte ut kunder etter to kriterier: Kundene måtte betale mye og de måtte ordne et møte i nærheten av jentenes hjemsted.

De tok 2 000 kroner for samleie i en halvtime, og 8000 kroner for en hel dag eller kveld. De fleste av kundene var så gamle at de kunne vært fedrene deres.

Sexsalget har i hvert fall drevet på siden september.

Avisa Nordvästre Skånes Tidningar har snakket med en av jentene som solgte sex. Hun sier at det kun skjedde en gang. Venninnen nekter for at hun har vært innblandet. Politiet tror ikke på jentene, og sier i tillegg at de tror jentene har en hallik.

Dette er et ordrett sitat fra en av jentenes hjemmeside:

«(...) Då jag bor kvar hemma hos föräldrarna är det hotell el dyl som gäller om vi skall träffas (du står för hotellkostnaden).

Jag slutar skolan:

Måndag: kl 15.30

Tisdag: kl 15.30

Onsdag: kl 15.00

Torsdag: kl 16.45

Fredag: kl 14.30

«Under helgerna är jag för det mesta ledig.»