Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåringer tiltalt for voldtekt av 15-åring

Forgrepet seg på en beruset 15-åring på en fest i Sarpsborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||To 18 år gamle gutter er tiltalt for å ha forgrepet seg på en beruset 15-åring på en fest i Sarpsborg i april.


Både vitneutsagn og DNA-bevis knytter to 18-åringer til voldtekt av en 15-årig jente som skal ha vært for beruset til å gjøre motstand. Begge nekter straffskyld for hendelsen.

Den ene nekter for hele forholdet, mens den andre mener at han hadde frivillig seksuell omgang med 15-åringen. Saken skal opp for Sarpsborg tingrett neste uke.

- Min klient har hele tiden holdt fast ved at han ikke har gjort det som tiltalebeslutningen lyder på. Dette med DNA-spor kan være et særdeles godt spor, men det kan også være særdeles misvisende, sier den ene 18-åringens forsvarer, Harald Otterstad, til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling