Tenåringsgutt savnet

Politiet ber om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):16. desember forsvant en gutt i begynnelsen av tenårene fra et barne- og ungdomshjem i Oslo. Nå ber politiet publikum om hjelp til å finne ham.

- Politiet kjenner ikke til at barnet har noen tilgjengelige omsorgspersoner rundt seg nå, og vi frykter at han ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Vårt overordnede mål er å finne ham, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt.

Politietterforskningen så langt har avdekket at gutten mest sannsynlig har vært passasjer i en brun leiebil av merke Nissan Note med registreringsnummer BR 49508. Bilen er ikke funnet.

Tenåringsgutten ble sist observert i Tromsø torsdag 3. januar. Gutten har trolig vært i følge med en eller flere voksenpersoner. Politiet har grunn til å tro at han ved minst én anledning er blitt utgitt for å være jente.

Den savnende er om lag 160 cm høy, barbert på hodet, fyldig kroppsbygning, lys hud, og med store, markerte øyne. Han er av øst-europeisk opprinnelse, men snakker relativt godt norsk.

Opplysninger om savnede eller bilen kan gis til Oslo politidistrikt på telefonnummer 22 66 90 50

<B>SAVNET</B>: Politiet frykter at gutten ikke er i stand til å ta vare på seg selv.