Stord

Tenåringsgutt til sykehus etter alvorlig ulykke

En gutt i tenåra er fraktet til Haukeland sykehus etter fallulykke på Stord i Vestland.

ALVORLIG ULYKKE: En tenåring er fraktet til sykehus etter å ha falt ned fra et tak på en ungdomsskole i Stord. Tenåringen mottok livreddende førstehjelp på stedet. Ulykken skjedde på Nysæter ungdomsskole i Sagvåg i Stord kommune. Foto: Kristine Brandsdal Barane / Sunnhordland / NTB
ALVORLIG ULYKKE: En tenåring er fraktet til sykehus etter å ha falt ned fra et tak på en ungdomsskole i Stord. Tenåringen mottok livreddende førstehjelp på stedet. Ulykken skjedde på Nysæter ungdomsskole i Sagvåg i Stord kommune. Foto: Kristine Brandsdal Barane / Sunnhordland / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nødetatene rykket søndag kveld ut til Nysæter ungdomsskole i Sagvåg på Stord, etter at en gutt falt gjennom taket på et bygg under oppføring.

- Fallulykken framstår som alvorlig, skrev Sør-vest politidistrikt da de meldte om ulykken på Twitter like før klokka 20.30.

Gutten fikk livreddende førstehjelp på stedet, og ble seinere fraktet til Haukeland universitetssykehus. Pårørende er varslet.

Falt fire-fem meter

Operasjonsleder Victor Fenne-Jenssen forteller at fem ungdommer var på stedet da ulykken skjedde.

- Ting tyder på at denne ungdommen har vært på taket sammen med andre ungdommer. Han falt gjennom taket, og ned på gulvet inne i det uferdige bygget, sier Victor Fenne-Jenssen til Dagbladet.

Gutten falt rundt fire til fem meter.

- Det tyder på at taket ikke var ferdigstilt, sier operasjonslederen til Dagbladet i 22.40-tida søndag.

Ungdommen startet førstehjelp

Politiet jobber fortsatt på stedet, sammen med en entreprenør. De har gjennomfør avhør av de andre ungdommene, og gjennomfører undersøkelser på byggeplassen.

Nybygget er under oppføring i tilknytning til ungdomsskolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer