Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tenåringsjente siktet for drapsforsøk

I forrige uke ble to tenåringsjenter innlagt på sykehus i Arendal og behandlet for stikkskader. Nå er en av dem siktet for drapsforsøk.

En kvinne i slutten av tenåra er varetektsfengslet og siktet for drapsforsøk etter at hun skal ha stukket en annen kvinne i Arendal onsdag i forrige uke.

Begge kvinnene i slutten av tenåra ble innlagt på sykehus i Arendal der de fikk behandling for stikkskader. Politiet fikk melding om saken klokka 17.04 onsdag 8. januar.

I det som framsto som en voldsepisode, hadde de to fått kuttskader «i nedre del av armene, på hendene og i halsregionen». Den ene av dem fikk kort etter status som siktet i saken.

Fengslet

Torsdag opplyser politijurist Sigbjørn Kvarme til Agderposten at kvinnen som ble pågrepet er varetektsfengslet i fire uker.

Politiet sperret av et større område i Barbu Park etter hendelsen og det er funnet det politiet kaller en «gjenstand» som de tror ble brukt. Politiet har ikke ønsket å si om det dreier seg om en kniv.

Bakgrunnen for uoverensstemmelsen mellom de to er ukjent for politiet.

- Jeg ønsker ikke å uttale meg om hvordan min klient stiller seg til siktelsen. Saken er under etterforskning, og min klient er varetektsfengslet, sier jentas forsvarer, Odd Johan Holck-Steen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media