Tenåringsjenter voldtatt på kirkegård

Svensk politi er rystet etter at to jenter ble voldtatt av en guttegjeng i Malmø i går. Guttene var mellom 8 og 12 år gamle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har aldri vært borti så unge voldtektsmenn tidligere. Det er svært ubehagelig, sier politimannen Lars-Göran Karlströmer i Malmø til Aftonbladet.

Det var i går ettermiddag at to jenter på 13 og 14 år hadde arrangert en utflukt i det fine været. Etter en hørte de en guttegjeng komme gående på stien der de hadde parkert syklene sine. De ble engstelige og gikk for å passe på at syklene ikke ble stjålet. Men de seks - sju guttene hadde allerede fått tak i dem.

Ifølge politiet ble jentene overfalt og voldtatt av ungguttene. Det skal dreie seg om grove overgrep, før de tok syklene og stakk av. Men rett etterpå kom de tilbake, ifølge politiet lot de som om de angret på det de hadde gjort.

I buskene ved Vstra kyrkogården i Malmø gjennomførte guttene en ny, og grovere voldtekt.

Jentene sitter fortsatt i avhør hos politiet, men etterforskningen er vanskelig. En av jentene har store problemer med å fortelle hva som skjedde. De har ikke klart å identifisere noen av guttene, men politiet tviler ikke på at jentene forteller sannheten.

- Det er store mørketall når det gjelder gruppevoldtekter og sextrakasserier. Det skulle ikke overraske meg om det kommer inn flere anmeldelser mot disse guttene. Det er sikkert ikke første gangen for dem, sier Karlströmer til Aftonbladet.