-  Tenk på barna i Afrika

Ungdomsbladet Spirit ber ungdom tenke på fengselsfugler og barna i Afrika hvis de sliter med å slanke seg. Ikke ment alvorlig, mener redaktøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 Jo mindre magen er vant til å få, jo mindre vil den kreve. Fengselsfugler har klart seg i to-tre måneder på fastekurer bestående av bare vann og mineralblandinger. Kan de, kan du.

 For motivasjon på sultne dager kan du tenke på de fattige barna i Afrika, som nå får mer mat fordi du spiser mindre -  eller bikinien/badebuksa du vil inn i.

 Ha mye sex. Det gjør underverker med selvfølelsen, og ikke minst gjør det underverker for jenter som ikke helt klarer å fylle ut bikinitoppen. Seksuell opphisselse gir svulmende bryster, så sørg for å være småkåt hele tida.

Dette er noen av slanketipsene i artikkelen «Fast i fisken» i ungdomsbladet Spirit.

-  Ironisk ment

-  Jeg tror de fleste i vår målgruppe skjønner ironien i artikkelen. Vi har dratt det så langt mot det ekstreme at de bør ta poenget vårt, sier redaktør Thomas Talseth til Dagbladet.

Spirit er et gratis månedsmagasin som kommer ut i et opplag på 70 000 eksemplarer. Det står i stativer i butikker, og sendes også til videregående skoler. På nettsida si beskriver de seg selv som «noe så sjeldent som et gratisblad du kan ta på alvor».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer