RAST SAMMEN: Dette er det som er igjen av tennishallen til Ranaberg tennisklubb. Store snømengder gjorde at boblehallen. Foto: Sigve Inge Håland.
RAST SAMMEN: Dette er det som er igjen av tennishallen til Ranaberg tennisklubb. Store snømengder gjorde at boblehallen. Foto: Sigve Inge Håland.Vis mer

Tennishall kollapset

Ingen skal ha kommet til skade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En tennishall på Randaberg, utenfor Stavanger, har kollapset.

- Det ser ut til at hallen har kollapset under store snømengder. Det har snødd mye de siste dagene, også var det mildvær i går, og mer snø i dag. Jeg tror tyngden av dette har gjort at hallen har kollapset, forklarer Sigve Inge Håland til Dagbladet.

Han er i styret i Randaberg Tennisklubb og har ansvar for vedlikehold.

Håland forteller at flere var å trente i hallen i går ettermiddag. De var ingen da som la merke til at noe unormalt ved hallen.

- Det var veldig heldig at den kollapset i natt, og ikke i dag. Nå ville den vært full av folk som trener, forklarer Håland til Dagbladet.

- Da jeg kom opp i dag tidlig var hallen fullstendig ødelagt. Et par av lysmastene var også brekt, men aggregatet gikk og lyskasterne stod fremdeles på med flombelysning. Nå har vi skudd av strømmen og sikret området, forklarer han.

Ingen personer skal ha oppholdt seg i hallen på tidspunktet da den kollapset.

Tennishallen er en såkalt boblehall, det vil si at det er et et aggregat blåser luft inn i hallen og holder duken oppe. Håland forteller at hallen er omlag 20 år gammel.

- Det er veldig synd at noe sånt skjer. Vi håper at det kommer en løsning, forklarer Håland.