Tennishall kollapset

Ingen skal ha kommet til skade.

RAST SAMMEN: Dette er det som er igjen av tennishallen til Ranaberg tennisklubb. Store snømengder gjorde at boblehallen. Foto: Sigve Inge Håland.
RAST SAMMEN: Dette er det som er igjen av tennishallen til Ranaberg tennisklubb. Store snømengder gjorde at boblehallen. Foto: Sigve Inge Håland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| En tennishall på Randaberg, utenfor Stavanger, har kollapset.- Det ser ut til at hallen har kollapset under store snømengder. Det har snødd mye de siste dagene, også var det mildvær i går, og mer snø i dag. Jeg tror tyngden av dette har gjort at hallen har kollapset, forklarer Sigve Inge Håland til Dagbladet.

Han er i styret i Randaberg Tennisklubb og har ansvar for vedlikehold.

Håland forteller at flere var å trente i hallen i går ettermiddag. De var ingen da som la merke til at noe unormalt ved hallen.

- Det var veldig heldig at den kollapset i natt, og ikke i dag. Nå ville den vært full av folk som trener, forklarer Håland til Dagbladet.

- Da jeg kom opp i dag tidlig var hallen fullstendig ødelagt. Et par av lysmastene var også brekt, men aggregatet gikk og lyskasterne stod fremdeles på med flombelysning. Nå har vi skudd av strømmen og sikret området, forklarer han.

Ingen personer skal ha oppholdt seg i hallen på tidspunktet da den kollapset.

Tennishallen er en såkalt boblehall, det vil si at det er et et aggregat blåser luft inn i hallen og holder duken oppe. Håland forteller at hallen er omlag 20 år gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer