Tente lys for Chi

Gråtende venner samlet seg onsdag kveld utenfor huset i Moss der ei jente ble funnet død onsdag. Jenta er etter all sannsynlighet den savnede Chi Thi Mong Tran (14).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Moss kunne ved 20.30-tiden onsdag ikke bekrefte at den unge jenta som var funnet er den savnede 14-åringen. Men ungdommene som samlet seg utenfor huset onsdag kveld gikk ut ifra at det var Chi Thi Mong Tran som var funnet, og de søkte sammen, holdt rundt hverandre, tente lys og la ned blomster.

- Det er helt ufattelig at noe sånt kan skje her, sier en gutt til NTB.

- Blid og hyggelig

Han visste godt hvem Chi var, selv om han ikke var en nær venn av henne.

- Hun var alltid så hyggelig, legger han til.

- Du var alltid så blid, heter det i ett av brevene til Chi som ligger sammen med en bukett roser og flere lys på bakken utenfor det hvite trehuset i det rolige boligområdet Malakoff i Moss.

I et av nabohusene samlet slekt og venner fra det vietnamesiske miljøet seg.

Jenta ble funnet i andre etasje av eneboligen, som huser en kiosk i første etasje. Mannen som driver kiosken skal ikke være den samme mannen som bor i huset og som er etterlyst av politiet. Den etterlyste mannen skal ha gjort svært lite av seg. Ingen av de naboene NTB snakket med, har hatt noe kontakt med ham.

(NTB)

KRIPOS PÅ STEDET: Teknikere fra Kripos undersøket åstedet hvor en ung pike ble funnet drept tonsdag.
TROR DET ER CHI: Politiet tror det er 14 år gamle Chi Thi Mong Tran som er funnet drept i et hus i Moss sentrum.
<B>GIKK AV BUSSEN HER: På dette buss-stoppestedet i Moss ble 14 år gamle Chi Thi Mong Tran sist sett.
FUNNET DØD HER: I dette huset i Moss ble en ung pike funnet drept onsdag. Mannen som bodde i 2. etasje er nå etterlyst av politiet.