TENTE LYS: Samferdselsminister Marit Arnstad og fylkesmann i Vestfold, Erling Lae, deltok på arrangementet Lys til ettertanke i Stokke i Vestfold søndag kveld. Den tradisjonelle aksjonen er til minne for alle trafikkofre og deres pårørende. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TENTE LYS: Samferdselsminister Marit Arnstad og fylkesmann i Vestfold, Erling Lae, deltok på arrangementet Lys til ettertanke i Stokke i Vestfold søndag kveld. Den tradisjonelle aksjonen er til minne for alle trafikkofre og deres pårørende. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Tente lys for fem trafikkofre i Vestfold

Samferdselsministeren med på minnemarkering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For 19. gang arrangeres minnemarkeringen «Lys til ettertanke» på E18 gjennom Stokke.

Fem lyssøyler - en for hver av de fem personene som mistet livet i trafikken i Vestfold i fjor - er satt opp langs E18, skriver Tønsbergs Blad.

- Takk til dere som står bak dette arrangementet, dere får oss til å engasjere oss i arbeidet for å sikre liv, hindre uventet og brå død og skader på menneskers kropp, sa fylkesmann Erling Lae under markeringen søndag. Samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) deltar også på arrangementet.

Det arrangeres også minnestund i Skjee kirke. Dit kommer biskop Laila Riksaasen Dahl, fylkesordfører Per-Eivind Johansen (H) og Lae. En kvinne som mistet sitt tvillingpar i en trafikkulykke skal holde appell under minnestunden.

Farten langs E18 gjennom Stokke senkes til 30 kilometer i den timen arrangementet pågår.

(NTB)