Kjærlighetsdrama:

Tente på eksens kjæreste og sønn

Skal ha helt brennbar væske over mor (20) og hennes ett år gamle sønn, før hun tente fyrstikken.

ARRESTERT: En kvinne i 20-åra skal ha tent på to personer mens de var i live, på grunn av et antatt kjærlighetsdrama. Foto: Twitter
ARRESTERT: En kvinne i 20-åra skal ha tent på to personer mens de var i live, på grunn av et antatt kjærlighetsdrama. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En paraguayansk kvinne i Argentina er pågrepet og siktet for å ha tent på ei mor og hennes ett år gamle sønn i helga, melder ABC Paraguay.

Mora kjemper for øyeblikket for livet og blir behandlet på et lokalt sykehus i den argentinske hovedstaden. Den halvannet år gamle sønnen mistet livet av skadene.

Hendelsen skal ha hendt i Buenos Aires søndag ettermiddag.

Kjærlighetsdrama

Ifølge argentinske El Tribuno skal de to kvinnene ha kjente hverandre fra barndommen. Den argentinske avisa hevder at den grufulle hendelsen oppsto på grunn av et kjærlighetsdrama.

Radio 3 Argentina News skriver at den pågrepne kvinnen skal ha vært ekskjæresten til den skadde kvinnens nåværende partner.

Den 20 år gamle mora og sønnen skal ha vært på vei hjem fra en ettermiddagstur da den siktede kvinnen og hennes nye kjæreste skal ha kommet hurtig fram mot dem. I løpet av noen sekunder skal hun ha kastet ei krukke med brennbar væske på dem begge, før hun satte fyr på dem, skriver Amambay Urgente.

DØDE: 26 år gamle Karissa Rajpaul døde etter hun fikk utført et ulovlig rumpeløft. Video: LAPD. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Dyttet i bakken

De skal ha overrumplet mora og dyttet henne i bakken, før de kastet det tennbare innholdet på dem og tente på. Like etter flyktet de fra stedet på motorsykkel.

Den antatte gjerningspersonen er for øyeblikket i arresten, siktet for mord og drapsforsøk på den unge familien. Kjæresten hennes, som tok del i den oppsiktsvekkende hendelsen, er også i politiets varetekt.

Hendelsen er omtalt av en rekke medier i Sør-Amerika og den horrible historien har rystet Buenos Aires' innbyggere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer