Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tente på kjæresten ved uhell

En 35-åring mistenkes for å ha helt brennbar væske i ansiktet på kjæresten sin og tent på. Han hevder det var et uhell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag framstilles 35-åringen for varetektsfengsling.

- Vi kommer til å begjære én ukes varetekt, begrunnet med faren for bevisforspillelse, sier politijurist Tone Hove ved Asker og Bærum politikammer.

Innen uka er gått regner politiet med at den brannskadde kvinnen er sterk nok til å gjennomføre et avhør.

Ifølge NTB skal mannen ha forklart i politiavhør at hendelsen var et uhell. Kvinnen fikk omfattende brannskader i ansiktet, og tilstanden hennes ble fortsatt betegnet som alvorlig onsdag kveld.

- Vi håper å kunne avhøre kvinnen innen mandag, sier politijurist Hove.

Asker og Bærum politikammer vil i dag ikke kommentere 35-åringens politiforklaring utover at han ikke erkjenner straffskyld.

Kriminalteknikere saumfarte onsdag kvinnens leilighet på Eiksmarka og tok ifølge NTB beslag i en flaske med sprit eller annen brennbar væske, som kan ha vært den samme som ble brukt da kvinnen ble skadet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling