Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tente på seg selv i protest

En 23 år gammel kvinne ble nesten flammenes rov etter hun tente på seg selv i natt i en leilighet i Oslo. Påtenningen var en protest mot at mannen hennes ikke får lov å oppholde seg i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen fra Sri Lanka ligger alvorlig skadd på Ullevål universitetssykehus. Hun har omfattende brannskader på kroppen etter at nylonklærne hun bar smeltet seg inn i huden hennes, skriver Aftenposten.

- Hun tente på seg i fortvilelse over at mannen hennes ikke får lov å bo sammen med henne her i Norge, sier vaktleder Ellen Svae vd Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Dramaet utspant seg i en leilighet på Stovner i Oslo ved 03.30-tida i natt. Kvinnens 30 år gamle mann var selv tilstede i leiligheten og meldte fra til politiet om det som skjedde. Også mannen er brannskadd på hender og armer. Disse skadene pådro han seg da han forsøkte å slokke flammene som omspant kvinnen.

Mannen ble utskrevet fra sykehus i formiddag og umiddelbart pågrepet og siktet for brudd på utlendingsloven. Han vil bli avhørt om brannen. Politiet håper de snart kan avhøre kvinnen og få hennes versjon av det som skjedde, skriver Aftenposten.

30-åringen skal ha oppholdt seg i Norge en stund uten oppholdstillatelse. Han er tidligere bortvist fra Norge etter at han fikk avslag på sin asylsøknad. Paret traff hverandre i Norge for en stund tilbake, skriver Aftenposten.