Terje reddet lastebilsjåfør i tunnelbrann: 
- Jeg var ikke sikker på om vi kom oss ut. Jeg tenkte jeg hadde venta for lenge

- Lastebilføreren er ute av tunnelen.

BRANN: Terje Langsrud tok bilde av det dramatiske synet som møtte ham i Oslofjordtunnelen fredag. Han fikk med seg lastebilsjåføren ut av tunnelen i sin egen bil. Foto: Terje Langsrud
BRANN: Terje Langsrud tok bilde av det dramatiske synet som møtte ham i Oslofjordtunnelen fredag. Han fikk med seg lastebilsjåføren ut av tunnelen i sin egen bil. Foto: Terje Langsrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tips oss: Har du informasjon eller bilder og/eller video fra stedet? Send SMS/MMS til 2400 eller e-post til 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): En lastebil sto fredag kveld i full fyr i Oslofjordtunnelen mellom Hurum i Buskerud og Frogn nord for Drøbak i Akershus.

Tunnelen ble stengt i begge retninger mens nødetatene arbeidet med å evakuere personene inne i tunnelen.

- To personer tok seg inn i et evakueringsrom inne i tunnelen og brannvesenet arbeider med å få evakuert dem. Vi kan ikke utelukke at det var flere personer i tunnelen som vi ikke har gjort rede for, sa operasjonsleder i Follo politidistrikt Karianne Knudsen til Dagbladet ved 18.50-tida.

Klokka 19.01 meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll på brannen og at personene var bragt ut at tunnelen. Én av personene har mindre brannskader på hendene.

Brant i drivstoff

Terje Langsrud kom kjørende i tunnelen fra Drammen retning Drøbak, da han så det stod et vogntog et stykke foran ham som hadde et oransje lys under bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer