Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Regjeringen Solberg:

Terje Søviknes på plass i Oslo i dag: - Kommenterer ikke ryktene jeg har sett

Os-ordføreren skal være høyaktuell som ny statsråd i dag.

FRA OS TIL OSLO: Terje Søviknes er ikke interessert i å snakke ut om statsråd-ryktene med Dagbladet i dag. Her ved julemarkedet i Spikersuppa like nedenfor Stortinget i formiddag. Foto: Ådne Husby Sandnes / Dagbladet
FRA OS TIL OSLO: Terje Søviknes er ikke interessert i å snakke ut om statsråd-ryktene med Dagbladet i dag. Her ved julemarkedet i Spikersuppa like nedenfor Stortinget i formiddag. Foto: Ådne Husby Sandnes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har ikke vært offisielt bekreftet, men NTB og andre har i et par dager erfart at Per-Willy Amundsen og Terje Søviknes i dag utnevnes til henholdvis ny justis- og beredskapsminister og ny olje- og energiminister etter Anders Anundsen og Tord Lien.

Dagbladet møtte en svært ordknapp Os-ordfører i Oslos julepyntede paradegate Karl Johans gate i retning Stortinget i formiddag. Dagbladet ønsket å vite hans kommentarer til meldingene om at han skal bli statsråd.

- Jeg kommenterer ikke ryktene jeg har sett i et par dager nå, sier Søviknes.

- Men du er på vei mot Stortinget?

- Nei, nå er jeg på vei til hotellet, svarer han, og spaserer inn ei sidegate på vei mot et Thon-hotell.

Høyre skal også ha planer om å skifte ut statsråder i dag, ifølge Aftenposten og VG. Ifølge TV2 skal det være snakk om ett statsrådbytte.

Utskiftningene skal skje under et ekstraordinært statsråd på Slottet klokka 16 i ettermiddag. Både NTB skriver at både Lien og Anundsen selv skal ha ønsket avløsing av hensyn til familien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling