Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Terra sponser Krohn Devolds datters russebuss

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ble overrasket, sier pressekontakten i Terra. Krohn Devold har vært styremedlem i gruppen siden 2008.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Terra, der Kristin Krohn Devold sitter som styremedlem, er sponsor av Krohn Devolds datters russebuss.

- Jeg visste ikke om sponsoravtalen før jeg så bildet av bussen med logoen i media. Avtalen ble gjort for et år siden av noen som ikke jobber for oss i dag, og den ville ikke ha blitt inngått i dag, sier Sigurd Ulven, pressekontakt for Terra.

Ulven sier at han ikke vet om Krohn Devold var involvert i beslutningen om å sponse russebussen.

- Ble overrasket
- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ble overrasket da jeg så at vi var sponsor, sier Ulven. Han forteller at Terra ikke har sponset russebusser før, etter det han vet.

I går ble kjent at Den Norske Turistforening (DNS), hvor Kristin Krohn Devold er generalsekretær, trekker seg som sponsor av denne russebussen da de fikk mange negative tilbakemeldinger da saken ble kjent i media.

Tok ansvaret
Markedssjefen i DNT, Egil Hurum, gikk i går ut og tok det fulle ansvaret for sponsoravtalen som de måtte trekke seg fra.

Kristin Krohn Devold ble valgt inn som styremedlem i Terra i 2008 for å bidra til å bygge opp tilliten til selskapet etter Terra-skandalen.

Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Kristin Krohn Devold.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media