Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Terror, sex-veddemål, og grov vold

Nå må russejenta fra Agder sone samfunnsstraff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):Et veddemål om sex fikk begeret til å renne over for den 18 år gamle russejenta fra Aust-Agder, melder Agderposten.

Det begynte med at en 19-årig medruss fra en annen skole lovet å ha sex med henne i sin valgtale for å bli «terrorsjef» i russestyret. Jenta hadde nemlig nylig blitt russens «terrorsjef» på en annen videregående skole i distriktet.

Hun satte liten pris på den 19-årige guttens uanstendige valgløfte. Derfor toppet det seg da temaet ble brakt på banen under et vorspiel.

En jevnaldret jente foreslo et veddemål på 100 kroner på at det ville bli sex mellom de to «terrorsjefene». Da fikk russejenta nok.

Brudd på kjeven

- Mener du jeg er en hore, skal hun ha spurt den veddelystne jenta.

Da hun oppfattet «ja» som svar, rant begeret over.

I Aust-Agder tingrett er russejenta dømt til 75 timers samfunnsstraff og 5000 kroner i bot for grov vold mot den jevnaldrede jenta. Russejenta gikk løs på henne da hun ikke ville trekke veddemålet.

Med brudd i kjeven havnet hun på operasjonsbenken på sykehuset i Arendal. Politiet ba tingretten idømme «terrorsjefen» 75 dager ubetinget fengsel for den grove volden. Men tingretten mente det fantes formildende omstendigheter, skriver Agderposten.

Maskerte angripere

Blant annet skal «terrorsjefen» ha blitt overfalt av fire personer med finlandshette etter voldsepisoden mot den veddelystne jenta. Det førte til hjernerystelse og skrubbsår i panne og kinn - hvor den ene gjerningspersonen skal ha sagt til henne at det var en hevn for volden hun hadde utøvd mot den andre jenta.

Politiet har aldri oppklart denne hendelsen, men tingretten tok den med i formildende retning.

- Retten finner at tiltalte oppfattet fornærmede som provoserende ovenfor henne. Dette kan ikke på noen måte rettferdiggjøre tiltaltes handlemåte, men det vil være et moment i totalvurderingen av hvilken straff tiltalte skal ha, heter det i dommen.

GROV VOLD: Da den mannlige «terrorsjefen» lovte russen å ha sex med jenta som var «terrorsjef» på en annen skole, begynte snøballen å rulle. Ei jente havnet på sykehus med brukket kjeve. Så dukket fire maskerte personer opp...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling