Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Terroralarm etter flysex

De to mennene oppførte seg svært så mistenkelig på flyet fra London til New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To britiske menn, som etter først å ha ruset seg på det narkotiske stoffet crack gjentatte ganger hadde sex på et flytoalett over Atlanterhavet, utløste full terroralarm.

Dramaet fant sted om bord i et American Airlines-fly på vei fra London til New York sist fredag, skriver avisen New York Daily News.

Det var besetningen om bord som slo alarm da de to mennene begynte å oppføre seg underlig, og gjentatte ganger låste seg inn på flytoalettet sammen.

Da kapteinen rapporterte hendelsen videre over radio, ble meldingen ifølge avisen fanget opp av det amerikanske flyvåpenet som straks sendte flere F-16 jagerfly på vingene.

Vel nede i New York innrømmet de to britene å ha røykt crack om bord, men ettersom de ikke hadde mer igjen av det narkotiske stoffet slapp de likevel pågripelse.

At de også innrømmet å ha hatt sex sammen på det trange flytoalettet kunne heller ikke amerikansk politi finne noe ulovlig i, men for sikkerhets skyld ble de to lystige herrer likevel satt på første fly hjem til Storbritannia, skriver New York Daily News.

(NTB-DPA)

Hele Norges coronakart