Terrorarrestasjon i Liverpool

Fem tatt så langt etter Glasgow-angrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Britisk politi bekrefter at de har foretatt en ny arrestasjon i forbindelse med terroren som har rammet landet de siste dagene. Det melder Sky News nå i formiddag. Arrestasjonen fant ifølge tv-kanalen sted i Merseyside-området.

Den arresterte er en mann på 26 år som ble arrestert under en husundersøkelse London-politiet hadde bedt om. Politiet i Liverpool sjekker nå to nye hus.

Så langt er fem personer arrestert. I går ble to personer pågrepet på flyplassen, og kort tid etterpå ble to personer til pågrepet på en motorvei et stykke unna.

En av personene er fremdeles på sykehuset med alvorlige brannskader.

Gjennomsøker hus

Politiet i Strathclyde bekrefter overfor Sky News at flere polititjenestemenn i hvite beskyttelsesdresser undersøker bolighus i landsbyen Houston, et lite stykke utenfor Glasgow.

Politisjef William Rae i Strathclyde-politiet beskrev i går angrepet som et terroristangrep, og bekreftet at Glasgow-angrepet var knyttet til de to bombene som ble funnet i London fredag.Ifølge BBC var det anti-terrorpoliti som arresterte to personer, en 26 år gammel mann og en 27 år gammel kvinne, på motorveien ikke langt fra Glasgow i går. De to kjørte i en bil som ble stanset av flere sivile politibiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer