Terrorister gjør narr av USAs milliondusører - tilbyr kameler for Obama

Og 10 høner og 10 haner for Clinton.

GJØR NARR AV USA: Terrorister fra al-Shabaab gjør narr av USA og tilbyr kameler for Obama. Foto: Reuters/Feisal Omar/Scanpix
GJØR NARR AV USA: Terrorister fra al-Shabaab gjør narr av USA og tilbyr kameler for Obama. Foto: Reuters/Feisal Omar/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den al-Qaida-allierte terrororganisasjonen al-Shabaab i Somalia gjør narr av USAs tilbud om en dusør på opptil 33 millioner dollar for tips som fører til pågripelsen av organisasjonens toppledere, melder AFP.

- De som informerer oss om stedet Obama befinner seg får 10 kameler, mens vi tilbyr 10 haner og 10 høner for Clinton, sier terrorlederen Fuad Mohamed Khalaf i en melding.

USAs utenriksdepartement sa i en uttalelse at de utlover dusører for syv terrorledere for gruppen som «er ansvarlig for drapene av tusen av sivile, fredsaktivister, internasjonale hjelpearbeidere, journalister og fredsbevarende styrker fra Den afrikanske union».

Den høyeste dusøren var for organisasjonens leder Ahmed Abdi aw-Mohamed, med en dusør på sju millioner dollar for informasjon som ledet til stedet han befinner seg.

- Jeg kan forsikre dere om at dette aldri vil lede oss fra å fortsette denne hellige krigen. Det er ingenting nytt i det faktum at «de vantro» betaler for å få muslimske ledere drept, sier Khalaf.