Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Terrormistenkt drepte to politimenn

To saudiarabiske politimenn ble drept da en terrormistenkt kastet en hångranat mot dem i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den saudiarabiske avisen al-Watan skal den terrormistenkte mannen og en annen uidentifisert mann, som reiste sammen med ham i en bil, også ha skadd tre andre politimenn i angrepet nord i Saudi-Arabia lørdag.

Opplysningene er ikke blitt bekreftet av saudiarabiske myndigheter.

Det er ikke klart om de to hadde noen befatning med terroraksjonene i den saudiarabiske hovedstaden Riyadh 12.mai der 34 mennesker ble drept.

Avisen beskriver de to mennene som terrorister, og videre at de var blitt stoppet av politiet ved en kontrollpost. Sjåføren skal ha gitt dem førerkortet sitt, og det viste seg da at han var ettersøkt av sikkerhetsstyrkene, ifølge avisen.

De to mennene ga gass og kjørte ut i ørkenen. Da de to politimennene tok dem igjen, skal den ettersøkte mannen ha kastet håndgranaten mot dem.

En annen politibil skal ha ankommet og åpnet ild mot de to terrormistenkte. Den ene av de to ble så drept, ifølge avisen.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media