VARETEKT To av de arresterte i terrorsaken har samtykket til varetektsfengsling. PST-sjef Janne Kristiansen orienterte på en pressekonferanse torsdag om arrestasjonen av tre personer som er mistenkte for planlegging av terrorvirksomhet.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
VARETEKT To av de arresterte i terrorsaken har samtykket til varetektsfengsling. PST-sjef Janne Kristiansen orienterte på en pressekonferanse torsdag om arrestasjonen av tre personer som er mistenkte for planlegging av terrorvirksomhet. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer

Terrorsiktede forblir i isolert varetekt

Den 39 år gamle uiguren og den 31 år gamle usbekeren som begge er siktet for planlegging av terrorhandlinger, samtykker til varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Oslo (NTB): Den 39 år gamle uiguren og den 31 år gamle usbekeren som begge er siktet for planlegging av terrorhandlinger, samtykker til varetektsfengsling fram til ordinært rettsmøte mandag.

Begge underlegges fortsatt brev- og besøksforbud i fengslingsperioden. De skal ikke ha tilgang til aviser eller kringkasting, og vil bli undergitt fullstendig isolasjon i fengslingsperioden, heter det i kjennelsen fra Oslo tingrett lørdag.

Saken ble behandlet som kontorforretning uten aktor, forsvarere eller siktede til stede. De siktede og deres forsvarere var innforstått med at fengslingsspørsmålet ble avgjort uten rettsmøte.

Det ordinære fengslingsmøtet vil bli holdt mandag.
(NTB)