Terrortatt skrev på Twitter etter Boston-bombene: Vær trygge, folkens

Angivelig pågripelsesbilde av 19-åringen sprer seg i sosiale medier.

FUNNET I BÅT: Den terrormistenkte ble oppdaget av en innbygger i Watertown da mannen kikket oppi båten sin. Foto: Lucas Jackson / Reuters
FUNNET I BÅT: Den terrormistenkte ble oppdaget av en innbygger i Watertown da mannen kikket oppi båten sin. Foto: Lucas Jackson / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Twitter har spilt en stor rolle under dekningen av terroren i Boston den siste uka, og de siste timene har et bilde som skal vise en pågrepet Dzjokhar Tsarnajev florert i ulike sosiale medier.

På bildet ligger det som skal være Tsarnajev på bakken og ser ut til å få tilført oksygen gjennom en maske. Han ble pågrepet i natt, norsk tid, etter at David Henneberry oppdaget blod på båten sin i hagen i Watertown.

«CAPTURED!!! The hunt is over. The search is done. The terror is over. And justice has won. Suspect in custody» tvitret politiet i Boston da den mistenkte var pågrepet etter en time med skuddveksling.

Kort tid etter tweeten strømmet beboerne i Waterfront ut i gatene for å feire og hylle politimennene som har deltatt i aksjonen.

Mannen bak bloggen «Blog of Wars» har fulgt hendelsene det siste døgnet tett, og har laget en tidslinje som viser hvordan dramaet utspilte seg på Twitter.

Tvitret etter bombene Dzjokhar Tsarnajev, som ble pågrepet i natt, har også selv vært aktiv på Twitter etter at de to bombene han er mistenkt for å stå bak gikk av i målområdet under Boston Marathon mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer