Terrortrusler mot Los Angeles

Mens pårørende samlet seg til en minnestund på Ground Zero, meldte en TV-stasjon om nye terrortrusler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president George Bush og resten av USA markerte i dag fireårsdagen for terrorangrepet på New York og Washington. Men mens amerikanerne stod stille og tenkte på de døde, satte terroristene seg i bevegelse igjen og sendte ut nye trusler, melder nyhetsbyrået AFP.

Startet samtidig

Det var pårørende til rundt 3000 offre som samlet seg på Ground Zero til et minutts stillhet. Minnestunden startet klokka 08.46 i dag tidlig, på samme tidspunkt som det første kaprede passasjerflyet braste inn i World Trade-senteret i New York.

Kort tid etter rammet nok et fly senteret, mens et tredje fly forsøkte å ramme Pentagon i Washington og et fjerde fly styrtet i Pennsylvania.

Fikk videobånd

Sammen med de pårørende var også redningsarbeidere som gjorde en stor innsats under angrepet. Samtidig med minnestuden rapportere TV-kanalen ABC at de har mottat en video fra Pakistan med nye trusler. Båndet skal være fra terrornettverket al-Qaida, som også har tatt på seg skylden for angrepet mot Worl Trade-senteret.

I videoen blir det truet med at det på årsdagen for 11.september vil inngangsettes et nytt angrep. Denne gangen retter terrorister truslene mot Los Angeles og Melbourne i Australia.

STERKE MINNER:</B> Sterke følelser ble satt i sving da de pårørende samlet seg på Ground Zero der de to World Trade-tårnene stod.
NYE TRUSLER: Samtidig som de pårørende samlet seg benyttet al-Qaida anledningen til å sende ut nye trusler.