Tesla avduket sin nye super-SUV i natt: - Den kommer til å skremme både barna og bikkja

Ukjent pris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka fem i natt avduket Tesla sin nye super-SUV til et lite knippe kunder som har forhåndsbestilt Model X, og i sedvanlig Tesla- og Elon Musk-stil var det hele svøpt i en liten dose mystikk i forkant.

Tesla-grunderen twitret selv om lanseringen på tirsdag, og la ved bildet du kan se øverst i artikkelen.Det var likevel ikke veldig hemmelig hvordan bilen vil se ut, da flere prøvemodeller har blitt vist tidligere. Unnfangelsen til Model X har nemlig vært mer preget av problemer enn mystikk.

Forsinkelser Etter planene skulle Teslas nye familiebil bli å se på veiene allerede i 2013, men etter å ha støtt på en rekke problemer med både produksjon og design, har lanseringen blitt utsatt gjentatte ganger.

Det har ikke kommet noen offisiell forklaring fra produsenten på hva ligger til grunn for forsinkelsene, men mange har spekulert i at det er «måkevingedørene» som har noe av skylda.

På grunn av at disse er festet på taket, vil det by på utfordringer med tanke på sikkerhet dersom bilen skulle bli truffet fra siden, og det skal også ha vært problemer knyttet til festene til dørene.Andre har spekulert i at det er bilens rekkevidde og motorens kapasitet når det kommer til å trekke tung last som har skapt trøbbel, men alt dette - dersom det var det som var problemene - virker nå å være løst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer