Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tesla i full fyr - Oslo-politiet leter etter mann

Ble sett løpende fra stedet.

BILBRANN: Klokka 22.23 i kveld fikk Oslo-politiet melding om en brennende bil i Gamle Oslo. Foto: Guro Havro Bjørnstad / Dagbladet
BILBRANN: Klokka 22.23 i kveld fikk Oslo-politiet melding om en brennende bil i Gamle Oslo. Foto: Guro Havro Bjørnstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet ønsker å komme i kontakt med en mann som skal ha blitt sett løpende fra en brennende bil ved Ekebergveien i Oslo.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.23 i kveld. En elbil av typen Tesla sto da i full fyr i Ekebergveien i Gamle Oslo.

- Brannen er nå slokket og det er ikke fare for spredning. Brannårsaken er foreløpig ukjent, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tor Grøttum til Dagbladet.

Politiet tauer inn bilen for undersøkelser. De har foreløpig ikke kommet i kontakt med bilens eier, opplyser Grøttum.

- Det var ingen personer i eller ved bilen, sier han.

Politiet søker nå i området, blant annet med hundepatrulje.

- En av teoriene er at brannen er påsatt. En tipser har fortalt at han hørte et smell og deretter så en mann løpe fra stedet. Vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende, sier Grøttum.